Totaal Balans

Wat zijn de uitgangspunten van Totaal Balans in Delfgauw bij Delft
Vanaf het moment van conceptie is er sprake van verstoring in ons energiesysteem.

Deze verstoring in het allereerste begin is een gevolg van de erfelijke zwakte of predispositie die we allemaal in mindere of meerdere mate hebben geërfd. Deze predispositie is er voor verantwoordelijk dat alle mensen worden geboren met aangeboren zwakke plekken. Het zijn juist deze plekken die er op latere leeftijd toe leiden dat mensen klachten krijgen en chronische kwalen ontwikkelen. Op deze aangeboren of geërfde predispositie of aanleg ontwikkelen zich in de loop der jaren allerlei nieuwe verstoringen en blokkades. Deze ontstaan onder invloed van o.a. emotionele trauma’s, ziektekiemen, ongevallen, etc.

Het lichaam zal proberen, vanwege de inherente drang naar balans, deze verstoringen en blokkades te compenseren om zo de balans te herstellen en klachten te vermijden. De balans die zo ontstaat is eenaangepaste balans’. Dit compensatievermogen van de mens is echter begrensd omdat het ten koste gaat van onze vitaliteit. Het kost veel energie om te (blijven) compenseren.

Geleidelijk aan neemt hierdoor onze vitaliteit af en ontstaan vermoeidheidsklachten.
Als het lichaam niet langer in staat is voldoende te compenseren zullen er klachten gaan optreden, vaak zijn dit langdurige en/of steeds terugkerende klachten.
Hoe werkt het?
Als je behandeld wordt met  TOTAAL BALANS is het streven deze compensatielagen af te breken en weer terug te keren tot het basisenergie patroon op het moment van conceptie. Vervolgens willen we dan door middel van homeopathische nosodes (verdunningen van ziektekiemen) aandacht schenken aan de erfelijke zwaktes die we allemaal hebben meegekregen. Pas dan is er een basis gelegd voor een stabiele balans.

De compensatielagen en de erfelijke tendensen zijn niet in korte tijd ontstaan en behoeven vaak ook meerdere behandelingen en ondersteunende middelen om te herstellen
.
Home
Behandelingen
Straling
Over mij
Opleidingen
Contact
Tarieven
Ervaringen
Nieuwsbericht
Terug naar de pagina Behandelingen
© Praktijk de Bloeiende Roos Delft / Delfgauw
 
Natuurgeneeskunde
Allergie
Autisme