Home
Behandelingen
Straling
Over mij
Opleidingen
Contact
Tarieven
Ervaringen
Nieuwsbericht
Ervaringen
Door een aanrijding vorig jaar liep ik al maanden rond met whiplash gerelateerde klachten zoals: hoofd-, nek- en schouderpijn, concentratiestoornissen, maar ook wisselende stemmingen van somberheid tot prikkelbaarheid. Ik was de afgelopen maanden een tikkende tijdbom die elk moment af zou gaan. De spanning in mijn lichaam was niet meer te dragen. Via internet kwam ik terecht op de pagina van de bloeiende roos. De behandelingswijze van mevrouw de Jong sprak mij zeer aan en vol goede moed belde ik haar op. Ik kon gelukkig al gauw terecht! Bij binnenkomst viel het mij meteen al op wat een rust er in de behandelkamer heerste. De ontvangst was hartelijk! Het viel mij meteen op hoe hartelijk en open mevrouw de Jong is. Er was alle ruimte om mijn verhaal te doen en vragen te stellen. Ik kon door haar behandeling emoties loslaten en heb ook meer inzicht gekregen in de aard van mijn klachten. Na de behandeling voelde ik mij al vele malen beter: minder emotioneel en ontspannen!
Door S. K.
De behandeling vond ik heel prettig , en vertrouwd ik had een andere verwachting , maar hetvoelde heel goed, ben blij dat ik ben geweest .
· Door J J. Veldhuizen
Ik ben naar de praktijk gegaan omdat mijn gevoelige zoon veel klachten heeft en mijn gevoelens mogelijk invloed op hem hebben. Ik ging terug naar onverwerkte gevoelens. Dit voelde goed. Verder heb ik diverse tips gekregen hoe ik op hem moet reageren, hier kan ik verder mee.
Door Angelique V.
Vorige week met mijn autistische zoon en ook voor mijzelf bij de Bloeiende Roos geweest. Bij binnenkomst hing er een heel ontspannen sfeer wat meteen al veel rust gaf. Bep legde het voor mijn zoon heel duidelijk en rustig uit. Het was vrij emotioneel voor beide. Met de behandeling en het goede advies , kunnen we de nare herinneringen een plekje geven en wat kan zoveel mogelijk achter ons laten, en van de mooie herinneringen nog genieten. We gaan volgende vertrouwen de toekomst tegemoet.
Door M. A. H. v.
Ik vond het een prettige, maar soms ook emotionele behandeling. Bep heeft mij nieuwe inzichten gegeven en geholpen met dingen achter me te laten. Bij mijn dochter van 6 jaar heeft Bep er voor gezorgd dat haar waterwratten op haar rug (waar ze erg veel last van had), over zijn gegaan. Dankzij Bep, heb ik nu meer inzicht in de stralingen om ons heen. Al met al een positieve ervaring, die ik meeneem en die ik andere mensen aan kan raden. Bedankt!
Door Suzanne v.
De behandeling heeft mij erg goed gedaan. ik voel mij een heel stuk rustiger en opgelucht. Zo kan ik weer positief denken en mezelf zijn en mijn leven leven zoals ik dit graag wil. En de negatieve dingen achter mij laten . Heel erg bedankt Beb!!
Door Chayenne Wijnants
De behandeling heeft me erg goed gedaan heb dingen kunnen loslaten om er weer positief in het leven te staan dank je wel hiervoor
Door Sandra Wouters

Dit is mijn reactie op de behandeling van Bep.
Doordat ik al meer dan een jaar last had van mijn rechter knie, maar behandelingen niet leken te helpen. Kwam ik via via bij de praktijk van Bep terecht. Mijn verwachtingen waren laag maar ik was bereid om alles te proberen. Wat opvalt als je binnenkomt is de rust die je voelt in de praktijk, je kunt je direct gaan ontspannen. Na een kort voorgesprek begint dan de behandeling, doordat ze alleen aan de arm spier gebruikt hoef je niets uit te trekken of aan te passen. Het voelt dus veilig ! Mijn lichaam gaf zelf aan dat de pijn in mijn knie was ontstaan omdat ik een gevoel negeerde. In mijn geval bevond ik me voor mijn gevoel op de verkeerde weg. Ik was met een studie bezig die me eigenlijk niet aansprak. Nu kon ik niet stoppen met de studie maar door bewust te zijn van het gevoel. Kon ik wel een nieuw doel gaan vormen waar ik me op richten. Na de behandeling voelde mijn knie al minder stijf aan. De volgende dag had ik nog maar een kruk nodig en na 2 weken kon ik alles weer doen zonder hulpmiddelen. Bij mij bleek het gezegde “wie niet horen wil, moet maar voelen ”dus te kloppen. Ik luister nu beter naar mijn lichaam en ik ben Bep erg dankbaar voor haar lieve behandeling en begeleiding. Ik kan dit een ieder aanraden om gewoon te proberen. 

Door: E. v. d. H

Bep is recht door zee en vakbekwaam. Ze helpt je echt een stap verder op een goede en deskundige manier. Als jij de stap naar haar praktijk durft te maken, zal zij oprecht samen met jou zoeken naar een oplossing voor jouw dilemma, probleem of aandachtspunt.

Door: Jacqueline van Oijen


Ongeveer tien jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Bep terecht. Bep is een betrokken, nuchtere vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. Op dat moment had ik last van mijn schildklier die te traag werkte en waardoor ik weinig energie had. Medicatie daarvoor van mijn huisarts hielp niet om me beter te gaan voelen. De behandelingen van Bep zorgden ervoor dat ik me wel weer energiek ging voelen. Ook kreeg ik inzicht in de psychische oorzaak van mijn klachten en ging ik me mentaal ook veel beter ging voelen. 
De laatste jaren zit ik veel beter in mijn vel dan in de periode dat ik bij  Bep terecht kwam. Eens in de paar jaar ga ik nog eens bij haar langs als ik merk dat ik me wat minder voel.

Door: M. v. W.


De afgelopen jaren ben ik met tussenpozen van 1 a 1,5 jaar bij Bep de Jong geweest voor een behandeling. In fases in mijn leven waarin ik mij gevoelsmatig niet fit voel, wil ik als zo een fase te lang duurt weleens een afspraak maken met Bep. Ik weet dan dat alles even gewist wordt en ik weer met hernieuwde energie verder kan.
Ik ben het afgelopen 1,5 jaar niet bij Bep geweest voor een behandeling en dat doet mij goed, maar mocht ik in de toekomst een mindere periode kennen, dan maak ik met een gerust hart weer een afspraak met Bep. 
Tijdens een behandeling krijg ik ook altijd veel levenswijsheid van haar mee, wat ik dankbaar probeer toe te passen in mijn leven. Het betreft wijsheden met betrekking tot mijzelf, maar ook met betrekking tot hoe om te gaan met mijn kinderen.  
Dank je wel.

Door: I. B....


Wat ik mankeer Ik heb sinds langere tijd medicatie voor psychiatrische klachten. Ondanks mijn medicatie ben ik regelmatig uit balans. Acht jaar geleden kwam ik bij Bep de Jong terecht om me door haar te laten behandelen.
Behandelingen Bep heeft haar behandelingen steeds krachtiger en doelgerichter gemaakt. Ze behandelde me voor trauma's in mijn leven en voor mijn balans in het algemeen. Het was een combinatie van praten en actief behandelen. Haar dikwijls onverwachte inzichten bleken achteraf steeds juist te zijn. Er is altijd een positief resultaat merkbaar geweest.                                                                                          
Waarom Bep Iemand die ik vertrouwde heeft me indertijd naar Bep gestuurd. Bep toont van het begin betrokkenheid en luistert goed. Door haar twee benen op de grond benadering is ze betrouwbaar en kundig. Dat straalt ze ook uit. Ik heb de indruk dat ze ook niet het maximale tarief vraagt.                               
Ervaring alternatieve geneeswijzen Ik heb pillen en begeleiding van de psychiater en combineer dat met alternatieve geneeswijzen. De meerwaarde van de alternatieve behandeling door Bep is voor mij het geld waard. Ik ben de laatste acht jaar stabieler geworden en er zijn steeds grotere tussenpozen dat ik bij Bep langsga.

Door: R.M.


Vorig jaar zijn wij naar de praktijk van Bep doorverwezen via een Kennis. Mijn zoon van 8 had moeite met leren en had aandachtsproblemen. Hij stotterde ook erg. Op school liep hij achter en was een stoorzender. Daarom wilden zij dat hij getest werd op autisme en ADHD e.d. Dit bleek inderdaad het geval Als ouder wil je weten wat er voor zorgt dat je kind anders is maar nu kregen wij het gevoel dat er een hokje werd gezocht om hem in te stoppen. In de praktijk werd mijn zoon direct rustig, het feit dat hij veel wil bewegen en weinig aandacht heeft vormde geen probleem. Er kwamen verschillende dingen uit de behandeling maar vooral dat mijn zoon stoffen tekort kwam waardoor hij zich niet goed kan concentreren. We zijn begonnen met pilletjes, normaal wil mijn zoon niets innemen maar deze neemt hij wel. Hij zegt ook dat ze helpen. Op school gaat het inmiddels een stuk beter. Hij is socialer en rustiger en kan zich langer concentreren. Hij is verandert zelfs zo dat andere ouders op school mij aanspreken om te zeggen dat ze hem zo gegroeid vonden. Ook zijn juffrouw vertelde dat hij geen stoorzender meer is. Mijn zoon is nog steeds anders maar hij kan nu wel meer van de wereld aan.

Door: G-J de J

Ik ben diep onder de indruk van het effect van de behandeling.
Veel rustiger in mijn lijf én in mijn hoofd. Veel meer ruimte en ik voel me veel meer thuis in mijn lijf. Super!!
Door: R.R., Delft

Wat ben ik blij met de behandelingsbenadering van Bep. Voor mij gold dat Bep’s  aanpak  niet onder één behandeltype is onder te brengen. Het was een multidisciplinaire aanpak.  Het resultaat is éénduidig positief.
Bep werkt mét en vanuit haar hart. Met een nuchtere kijk en praktische therapeutische benadering. Daarbij blijft de persoonlijke behoefte van het individu voorop staan. Voor mij gold dat ik actief heb kunnen (mee)werken aan het  vinden van oplossingen voor mijn toenmalige belemmeringen.
Fijn om van mens-tot- mens te spreken in een gelijkwaardige interactie en hetzelfde doel: Genezing van hetgeen op dat moment speelt en liefst nog meer!
Meer rust en energie en een goed gevoel waren direct na de behandeling lang waarneembaar.
Bep’s  oprechte medeleven en persoonlijke aanpak geeft je het gevoel, indien nodig,  voor een volgende behandeling van harte welkom te zijn.
Door: Anneke den Bakker

Natuurgeneeskunde
Allergie
Autisme