Nieuwsbericht
Kinderen met ADHD en autisme minder druk door kruiden, vitaminen en bloesemremedies


Attention Deficit Hyperactive Disorder (ADHD) bestond 20 jaar geleden nog niet. Nu wel.
In 2011 werd in Nederland 1,1 miljoen keer een ADHD-medicijn voorgeschreven. Er wordt gezegd dat erfelijkheid bepalend is bij het ontstaan van ADHD, maar dat omgevingsfactoren een grote rol spelen bij het in stand houden ervan. Een altijd druk leven (school, ouders, tig sporten, veeleisende maatschappij) en niet voldoende gezonde voeding heeft logischerwijs zijn effect op kinderen met aanleg voor ADHD. Overigens, niet alleen kinderen hebben ADHD, maar ook volwassenen.
Bij volwassenen valt het alleen minder op.

Natuurgeneeskundig therapeute Bep de Jong in Delfgauw biedt een behandeling voor mensen met ADHD-symptomen. In mijn gesprek met haar vertelde ze over het succes van haar aanpak bij een jongen van 8 jaar oud met ADHD-symptomen, autisme en stotteren. We noemen hem voor het gemak even Paul.

Bioresonantie, vitaminen en kruiden in plaats van Ritalin
Op basis van die medische diagnose werd Paul gebruik van Ritalin geadviseerd en voor het ernstig stotteren werd hij doorverwezen naar een spraakleraar. Zijn ouders wendden zich tot Bep, met de hoop dat zij op een andere manier kon ondersteunen. 
Met bio-resonantietechnieken heeft Bep vastgesteld dat het zenuwstelsel leed onder stress en verminderd aanpassingsvermogen. Hier is direct aan gewerkt door behandelingen met het bio-resonantieapparaat en ze heeft Paul kruiden en vitaminen voorgeschreven om vastgestelde tekorten aan belangrijke stoffen aan te vullen. En bloesemremedies om beter met zijn emoties om te gaan. Zes weken na de behandeling merken zijn ouders al verandering: rustiger, beter oogcontact tijdens gesprekken en minder stotteren.

Sindsdien komt Paul elke 3 maanden voor een consult naar De Bloeiende Roos om te beoordelen of er nog verstoringen zijn in het lichaam en of de ondersteuning bijgesteld moet worden. Inmiddels, 14 maanden na de eerste behandeling - zijn de ADHD-symptomen verdwenen: hij is rustig en sociaal geworden.
Bij grote spanningen zijn er nog wel autistische trekjes.


Hoopgevend
De bioresonantie technieken, vitaminen, kruiden en bloesemremedies van Bep de Jong hebben als resultaat dat bij Paul de ADHD symptomen zonder Ritalin zijn verdwenen en dat hij zonder spraakleraar van het stotteren is afgekomen.

Dit is een hoopgevend verhaal over wat een alternatief therapeut kan betekenen in de strijd tegen ADHD. Bio-resonantie, vitaminen en kruiden kunnen zonder grote risico’s, snel en preventief worden toegepast. Wil je meer informatie over de aanpak van Bep de Jong of ben je geïnteresseerd in een consult? Neem contact met Bep op via de contactpagina.
Home
Behandelingen
Straling
Over mij
Opleidingen
Contact
Tarieven
Ervaringen
Nieuwsbericht
© Praktijk de Bloeiende Roos Delft / Delfgauw
Natuurgeneeskunde
Allergie
Autisme