Natuurgeneeskundige behandeling.

Natuurgeneeskundige behandeling bij praktijk de Bloeiende roos van Bep de Jong werkt het als volgt: door middel van spiertesten ( kinesiologieTouch for Health) wordt aan het lichaam gevraagd welke therapie of techniek (dit kunnen er meerdere zijn­) er gebruikt moet worden om  wat oorzaak van de klacht te vinden. Ook kijk ik altijd  of straling de oorzaak kan zijn.

Klachten kunnen ontstaan door tekorten. Te denken valt aan bepaalde vitaminen of aan bepaalde mineralen. Als het lichaam dit aangeeft kan dit worden aangevuld door middel van supplementen. Ook kunnen er teveel afvalstoffen in het lichaam achtergebleven zijn.

Er kan ook spraken  zijn van een emotie, gebeurtenis of verlies waarna er een klacht kunnen ontstaan. De klachten kunnen kort bestaan maar de emotie daarachter kan van jaren terug zijn.
Hierbij werk ik vaak met bloesemremedies.

Soms gaat het ook om iets waarvan we dachten dat het allang verwerkt was of wat we niet bewust hebben geregistreerd als heftig.

Een voorbeeld wat regelmatig voorkomt:
De eerste schooldag. U wordt door U moeder naar school gebracht en ze heeft verteld dat ze u om 12 uur weer op komt halen. Uw moeder moet bij de deur afscheid nemen en u moet met de juffrow mee. U vindt het erg spannend en doet erg veel indrukken op die u niet zo snel kan verwerken. Hier wordt u erg onzeker van (faalangst) en het duurt erg lang voordat uw moeder weer komt. U bent bang dat ze niet zal komen.(verlatingsangst).
Dit is zijn emoties die we vergeten zijn, omdat we verder een leuke schooltijd hebben gehad.


                                             
Reactie cliënt.
"Doordat ik al meer dan een jaar last had van mijn rechter knie, maar behandelingen niet leken te helpen, kwam ik via via bij de praktijk de Bloeiende roos van Bep de Jong terecht. Mijn verwachtingen waren laag, maar ik was bereid om alles te proberen. Wat opvalt als je binnenkomt is de rust die je voelt in de praktijk, je kunt je direct gaan ontspannen. Na een kort voorgesprek begint dan de behandeling, doordat ze alleen de spier van de arm gebruikt hoef je niets uit te trekken of aan te passen. Het voelt dus veilig !
Mijn lichaam gaf zelf aan dat de pijn in mijn knie was ontstaan omdat ik een gevoel negeerde. In mijn geval bevond ik me voor mijn gevoel op de verkeerde weg. Ik was met een studie bezig die me eigenlijk niet aansprak. Nu kon ik niet stoppen met de studie maar door bewust te zijn van het gevoel, kon ik wel een nieuw doel gaan vormen waar ik me op kon richten. Na de behandeling voelde mijn knie al minder stijf aan. De volgende dag had ik nog maar een kruk nodig en na 2 weken kon ik alles weer doen zonder hulpmiddelen. Bij mij bleek het gezegde “wie niet horen wil, moet maar voelen ”dus te kloppen. Ik luister nu beter naar mijn lichaam en ik ben Bep de Jong erg dankbaar voor haar lieve behandeling en begeleiding. Ik kan dit een ieder aanraden om gewoon te proberen."Home
Behandelingen
Straling
Over mij
Opleidingen
Contact
Tarieven
Ervaringen
Nieuwsbericht
Terug naar de pagina Behandelingen
© Praktijk de Bloeiende Roos Delft / Delfgauw
Bl
Natuurgeneeskunde
Allergie
Door de bewustwording kan het lichaam de problemen/klachten loslaten en weer ontspannen, weerbaarder en zelfverzekerder worden. Bloesemremedies zijn dan vaak een hulpmiddel om dit te ondersteunen.
Na de behandeling wordt alles weer lichter
Autisme