Edelsteentherapie

Edelstenen zijn opgebouwd uit mineralen, die ook aanwezig zijn in het menselijk lichaam. Daarom gebruik ik graag edelsteentherapie in mijn natuurgeneeskundige praktijk te Delfgauw nabij Delft.
In het geval van lichamelijke of psychische klachten kan het dragen van een edelsteen verlichting en genezing bevorderen, doordat het lichaam wordt aangezet tot genezing. Ook kan het dragen van een steen een preventieve werking hebben.
Ze kunnen ook gedragen worden om de positieve eigenschappen van de drager te versterken.


Waar moet men op letten?

Bij het dragen van meerdere edelstenen moet men er op letten dat de stenen elkaar niet beschadigen en of ze qua werking wel bij elkaar passen.


Hoe moeten de edelstenen gereinigd worden?
Het reinigen van edelstenen is noodzakelijk omdat stenen vervuild kunnen raken, waardoor ze storend kunnen gaan werken. Het dagelijks afspoelen onder de stromende kraan gedurende een minuut is vaak voldoende.

Er zijn ook remedies van edelstenen, dit is een vloeibare vorm waarbij edelstenen gebruikt zijn. Hoe ze gedragen moeten worden? Het liefst op de blote huid, omdat de trilling en de kleur van de edelsteen dan direct door het lichaam waargenomen en opgenomen kunnen worden.
Home
Behandelingen
Straling
Over mij
Opleidingen
Contact
Tarieven
Ervaringen
Nieuwsbericht
Terug naar de pagina Behandelingen
© Praktijk de Bloeiende Roos Delft / Delfgauw
 
Natuurgeneeskunde
Allergie
Autisme