Tarieven

Meer informatie over de gehanteerde tarieven per behandeling of behandelwijze vind u op de pagina Tarieven.
Voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken of vooraf even bellen,
Home
Behandelingen
Straling
Bep de Jong
Opleidingen
Contact
Autisme
Tarieven
Reacties
Nieuwsbericht
© Praktijk de Bloeiende Roos Delft / Delfgauw
 
Hieronder vindt u alle therapieën die ik gevolgd heb.
Behandelingen Bij Praktijk de Bloeiende roos

Natuurgeneeskundige behandeling.
Met mijn natuurgeneeskundige behandeling nabij Delft werk ik met spiertesten waarbij het lichaam aangeeft wat er aan de hand is en waarom het lichaam niet meer zo reageert zoals het zou moeten reageren. Hiermee ga ik aan de slag en zoek ik uit hoe de klachten verholpen kunnen worden. Doordat ik vele cursussen over  therapieën gevolgd heb kan ik deze tijdens de  behandeling gebruiken en is het een persoonlijke unieke behandeling die zeer effectief is.

Bio resonantie.
Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie die geen verstoringen geven als je gezond bent.  Als er frequenties uit balans zijn geeft dit klachten. U kan dit vergelijken met radiofrequenties. U krijgt een mooi geluid als hij goed afgestemd is en anders gaat hij storen.  Met bio- resonantie therapie in Delfgauw kan ik alle frequenties doormeten en het geeft aan welke frequenties er storen, zodat ze behandelt kunnen worden.  Verstoringen kunnen veroorzaakt worden door, bacteriën ,virussen, toxines, straling e.d. ook geeft het aan waar in het lichaam de problemen zich voordoen.

Allergie testen
Wanneer uw lichaam een onschuldige indringer aanziet als een aanval, maakt het stoffen aan waardoor u een allergische reactie krijgt. In mijn praktijk de Bloeiende roos  kan ik u een allergie behandeling geven. Tijdens de allergietest gebruik ik testbuisjes met verschillende stoffen waar u allergisch voor kan zijn, om uit te zoeken waar u allergisch voor zou kunnen zijn. Ook wil ik graag de oorzaak vinden waarom het lichaam op deze stoffen reageert. 
U kunt eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt via het contactformulier of per telefoon.


Straling
In mijn natuurgeneeskundige praktijk de Bloeiende roos  in Delfgauw, nabij Delft kan ik  doormeten of het lichaam belast is met straling.  Straling geeft vele onverklaarbare klachten. Ik meet dit door via het bio resoantie aparaat en met testbuisjes. Deze geven een score aan waaraan ik af kan lezen of het lichaam belast is. Als dit het geval is bekijk en bespreek ik samen met u wat we hieraan kunnen doen.
Natuurgeneeskunde
Allergie