Bio resonantie

Bio resonantie therapie in Delfgauw nabij Delft is erop gericht om de frequentie in het lichaam door te meten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de Biotensor kunnen deze frequenties worden gemeten. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden en kunnen virussen, bacteriën en toxines gemakkelijk worden opgespoord. Duidelijk wordt welk orgaan, of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek is.
Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten.

Met bio resonantie worden de trillingen weer in balans gebracht.je kan dit vergelijken met een radio. Als deze goed afgestemd is krijg je een mooi geluid, zoniet dan krijg je een ruis.

Wanneer het lichaam uit balans is, kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort. Het kan hier om zeer uiteenlopende klachten gaan, zoals een ontroostbare baby, een lusteloze kleuter, eczeem, schrijnende allergische reacties, stress, migraine of astmatische benauwdheid.


Als duidelijk is wat de oorzaak is kunnen er specifieke middelen worden ingezet  die de verstoorde trillingen terug brengen in de goede frequentie. Dit is een pijnloze behandeling.

De bio resonantie therapie is er op gericht om het lichaam aan te zetten tot herstel!
Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.

Deze therapie kan worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen:
- Reumaklachten
- ME
- Hart en vaatziekten
- Candida
- Migraine
- Kinder- en vrouwenziekten
- Ademhalingsklachten
- Gebitsproblemen
- Ziekte vanLyme (tekenbeet)
- Aandoeningen van de huid
- Longen
- Lever
- Gal
- Maagklachten en darmklachten
- Allergieën en overgevoeliheid
- Spieren
- ADHD
- Straling


Home
Behandelingen
Straling
Over mij
Opleidingen
Contact
Tarieven
Ervaringen
Nieuwsbericht
Terug naar de pagina Behandelingen
© Praktijk de Bloeiende Roos Delft / Delfgauw
Natuurgeneeskunde
Allergie
Autisme